Wij zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om u te kunnen laten profiteren van ons unieke en exclusieve passagiersschip. Naast Bed & Breakfast Hotel en vakantiereizen, kunt u ons ook boeken als vergaderlocatie of voor productpresentatie en dergelijke. Enkele keren per jaar organiseren wij speciale arrangementen in de vorm van minicruises. Sommige zijn al gepland maar als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe arrangementen, stuur ons even een

Corona/COVID-19 maatregelen
Ook voor ons heeft COVID-19 onvermijdbare consequenties. Van 15 maart tot 1 juni 2020 waren wij helemaal gesloten. Vanaf 1 juni 2020 zijn we weer voorzichtig gestart met overnachtingen.

Enkele tijdelijke beperkingen:
  • De jacuzzi blijft nog even gesloten. De 600 liter water die daar in zit, kunnen we onmogelijk voldoende ontsmet houden voor wisselend gebruik.
  • Wij ontvangen u alleen als u geen relevante gezondheidsklachten heeft.
    Ontwikkelt u die klachten na reservering dan mag u kosteloos annuleren.
  • U deelt alleen een kamer met huisgenoten/gezinsleden.
  • Gasten houden 1 1/2 meter afstand van elkaar.
    Dat is op de meeste plaatsen geen probleem, alleen de gang naar de kamers zult u na elkaar moeten gebruiken en voor het ontbijt maken we een rooster.
bericht.

Voor leuke uitjes in Noord-Limburg

Onze ligging aan de rand van het Nationaal Park de Maasduinen biedt allerlei mogelijkheden om Eerlijk en Heerlijk van de Bourgondische Limburgse sfeer te kunnen genieten.
Voor de komende periode zijn nog plaatsen beschikbaar op onze seizoenscruises, het vergader arrangement enen op het culinaire arrangement. Heeft u andere wensen voor een minicruise, laat het ons weten.


Eerst meer zien? Kijk hier naar onze korte filmimpressie of kijk naar enkele voorbeelden uit ons gastenboek.