Culinaire Cruise 'de Fuik'

Onze favoriete minicruise naar restaurant de Fuik is sinds de sluiting van dit restaurant helaas niet meer mogelijk. We zoeken nog naar een alternatief.

Een weekeindje helemaal bijkomen. Bij dit arrangement stapt u vrijdag om 17:00 uur bij ons in Noord Limburg aan boord en blijft u tot zondagmorgen onze gast. We hebben op ons exclusieve 5-sterren passagiersschip maar maximaal 4 plaatsen (2 tweepersoons kamers) beschikbaar, dus kijk snel naar boekings- en prijsinformatie.

Dag 1: Terwijl aan boord het 4-gangen diner met wijnarrangement wordt geserveerd, varen we naar de sluis van Grave waar we de nacht door gaan brengen. Na het diner blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen.

Dag 2: We beginnen de dag met een uitbundig ontbijt en varen daarna de Maas stroomafwaarts. Onderweg valt er veel te zien en de inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten. 's Middags meren we af in de fraai gerestaureerde vestingstad Heusden om even de benen te strekken.
de Fuik: 's Avonds stoppen we bij toprestaurant De Fuik waar in een avondvullend programma we van een 5-gangen menu genieten. Dit restaurant heeft maar een nadeel, je kunt er niet blijven slapen. En dat hebben wij opgelost want na het diner dalen we de steiger af naar het schip en blijven 's nachts op die locatie.
Dag 3: Na een vorstelijk ontbijt varen we vanaf het Alliance Gastronomique Sterren Restaurant de Fuik naar Woudrichem waar dit arrangement eindigt. Optioneel kunnen we voor u regelen dat uw auto wordt opgehaald.

Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie, een aparte ruime badkamer en een computer met gratis Internet. Heeft u een eigen computer met mee dan kunt u gebruik maken van gratis draadloos breedband Internet (WIFI). De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken, badlakens en badjassen.

Badkamer

Bij elke kamer hoort een aparte ruime badkamer waarin u de beschikking heeft over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn en badjassen. Handdoeken, zeep en shampoo liggen dagelijks voor u klaar. Bent u toiletartikelen vergeten dan kunnen wij u daaraan helpen.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen. Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Jacuzzi

Zomer of winter, de buitenjacuzzi verkwikt de vermoeide reiziger. Een heerlijk stukje wellness voorziening. Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.