Kreeft arrangement/minicruise

Wij bieden een uniek en exclusief culinair onthaastingsprogramma voor groepen tot maximaal 4 personen. Ons enige doel is u een perfecte tijd te bezorgen.

In de zomermaanden gaan we aan de slag met kreeft: de culinaire lieveling van sterrenkoks. Het exclusieve kreeft arrangement kunnen wij gedurende de gehele kreefttijd (van begin juni tot eind september 2024) voor u verzorgen.
We hebben een beperkte capaciteit dus reageer snel en kijk hier naar prijs en beschikbaarheid. Gun uzelf deze zomer nog een heerlijk verzorgd relaxmoment op het water.

Cruise & visit

Voor dit arrangement bent u vanaf 's ochtends 11:00 uur (de nacht ervoor kunt u natuurlijk ook al komen slapen) bij ons aan boord te gast. Terwijl aan boord koffie met echte Limburgse vlaai wordt geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een mooie ligplaats in de vrije natuur van het Nationaal Park de Maasduinen. Daar gebruikt u een lichte 2 gangen lunch met een bijpassende wijn. 's Middags bezoekt u daarvandaan met de auto het een lokale bezienswaardigheid waar u kennis kunt maken met verschillende aspecten van de regio. Als het weer en de watertemperatuur het toelaat, kunt u ook lekker gaan zwemmen met onze Sea Scooter maar het water in onze Jacuzzi is altijd op temperatuur dus dat is altijd een aanrader.

Kreeftdinner 2024

Terug aan boord serveren wij u een 4 gangen kreeftdiner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies.
  • Amuses van het schip met per eigen
    schip geïmporteerde Franse champagne
  • Een salade van kreeft met perzik
  • Licht gebonden bisque van kreeft
  • Kreeft "Thermidor"
  • Aardbeien Romanov
  • Koffie met friandises
Wij zijn praktisch ingesteld dus hoewel we met verse kreeft werken, kiezen we gerechten waarbij u de kreeft makkelijk kunt eten. Voor dit menu zijn wij afhankelijk van dagverse aanvoer van verse kreeft en andere ingrediënten dus enige variatie in het seizoen is mogelijk.

Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen. Na een vorstelijk ontbijt varen we terug naar de kade, waar dit arrangement om ca. 12:00 uur eindigt. Overigens kunt u voor ½ van de standaard overnachtingsprijs nog een nachtje bijboeken.

Gennep

Gennep is een stadje in het noorden van Limburg. Bij Gennep stroomt de rivier de Niers in de Maas. In de buurt van Gennep liggen Boxmeer, Cuijk, Heijen en Ottersum en Center Parcs Het Heijderbos. Dichtbij treft u ook het Reichswald nationaal park, gelegen tussen Kleve en Goch. Onze vaste ligplaats is nabij (ca. 500 meter) het Pieterpad en wandelaars zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Op nog geen 10 kilometer afstand van ons hotel treft u Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Gennep vormt de noordelijke begrenzing van het uitgestrekte Nationaal Park de Maasduinen waar ook Landgoed de Hamert deel van uitmaakt.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.

Jacuzzi

Tijdens dit arrangement mag u natuurlijk gebruik maken van de Jacuzzi. De eerste avond ter afsluiting van de dag of de volgende dag onderweg? Hoe dan ook, deze verkwikkende wellness laat u zich toch niet ontzeggen?
Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op weekreizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten minicruise- en hotel-gasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen.

Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.