Lutgerdina Charter - Vergader Arrangement in Gennep Heijen Noord Limburg - voor heidesessies, heidesessie, workshops, workshop, training, trainingen, trainings, lokatie, lokatie, lokatieverhuur, lokatieverhuur, verhuur, feest, jubileum, receptie, bruiloft, catering, location, conferentieoord, konferentieoord, conferentie, konferentie, conference, conferenties, konferenties, conferences, motivatie, motivatietraining, personeel, personeelstraining, uitstapje, personeelsuitstapje, personeelsdag, personeelsbijeenkomst, bijeenkomst, bijeenkomsten, uitgaan, vergadering, vergaderruimte, vergadercentrum, ruimte, ruimtes, instituut, trainingscentrum, centrum, studiecentrum, schip, charter, studiedag, studiedagen

Vergader arrangementDe luxe inrichting van het schip en de rust van het water maakt Lutgerdina een ideale plaats om te vergaderen met kleine groepen. Vergeet de heidesessies. Op het water moet u zijn voor verfrissende inzichten.

Er zijn allerlei mogelijkheden. We kunnen met u gaan varen maar we kunnen natuurlijk ook vooraf op een afgesproken plaats afmeren. Met zo'n vergaderlocatie ben je er natuurlijk wel even helemaal uit. De catering kan natuurlijk op uw wensen worden afgestemd van eenvoudig tot exclusief.

Overnachten aan boord is mogelijk in de getoonde tweepersoons kamers die u ter beschikking staan.

Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.


Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie, een aparte ruime badkamer en een computer met gratis Internet. Heeft u een eigen computer met mee dan kunt u gebruik maken van gratis draadloos breedband Internet (WIFI). De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken, badlakens en badjassen.

Badkamer

Bij elke kamer hoort een aparte ruime badkamer waarin u de beschikking heeft over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn en badjassen. Handdoeken, zeep en shampoo liggen dagelijks voor u klaar. Bent u toiletartikelen vergeten dan kunnen wij u daaraan helpen.

Jacuzzi

Zomer of winter, de buitenjacuzzi verkwikt de vermoeide reiziger. Een heerlijk stukje wellness voorziening. Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen. Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.