Slaap eens op een bijzondere locatie, wij ontvangen u graag: prijs & reserveren

Bij ons aan boord bent u hartelijk welkom voor een overnachting al dan niet met seizoens-diner. Ons hotelschip is gebouwd en ingericht voor luxe vaarvakanties naar Frankrijk. We hebben maar twee kamers 2-persoons kamers, dus wees er op tijd bij want vol is vol.

Corona/COVID-19 maatregelen
Inmiddels zijn vrijwel alle maatregelen opgeheven. Alleen de jacuzzi blijft nog even gesloten. De 600 liter water die daar in zit, konden we de laatste jaren we onmogelijk voldoende ontsmet houden voor wisselend gebruik. We hopen dat we, nadat de monteur langs is geweest voor onderhoud en reparatie, deze beperking ook kunnen opheffen.


Als we niet met het schip op reis zijn, kunt u de kamers aan boord bij Lutgerdina Hotel, Charter & Training in Heijen (Noord Limburg, bij Gennep regio Nijmegen-Boxmeer) als Hotel boeken. U zult dan overnachten in dezelfde luxe kamers waar onze chartergasten slapen, maar voor een fractie van de prijs. Zo is het bijvoorbeeld voor een Pieterpad wandelaar heerlijk om na een lange wandeling te ontspannen in de jacuzzi.

Er wordt in principe niet gevaren (maar alles is bespreekbaar) maar u krijgt natuurlijk een vorstelijk ontbijt. Gebruik van draadloos Internet, de jacuzzi, de hangmat, de zonnedekken en het unieke uitzicht over de Paesplas en de rivier de Maas zijn daarbij geheel gratis. Als het weer en de watertemperatuur het toelaat, kunt u ook lekker gaan zwemmen. Heerlijk wandelen of fietsen in het uitgestrekte Nationaal Park de Maasduinen waar we vlak aan de rand liggen, kan natuurlijk zomer en winter.
Op afspraak kunnen wij uitsluitend voor onze gasten ook voor vervoer van of naar het station zorgen of als borreltaxi optreden.

Electrisch rijden

Komt u met een electrische auto: op de parkeerplaats op ons terrein beschikt u over een laadpaal zodat ook uw auto de volgende dag weer helemaal opgeladen is.
In de afgesloten fietsenstalling is een 230 volt aansluiting beschikbaar om fietsen te laden.


U kunt on-line reserveren en informatie opvragen.

Eerst meer zien? Kijk hier naar onze korte filmimpressie of kijk naar enkele voorbeelden uit ons gastenboek.

Gennep

Gennep is een stadje in het noorden van Limburg. Bij Gennep stroomt de rivier de Niers in de Maas. In de buurt van Gennep liggen Boxmeer, Cuijk, Heijen en Ottersum en Center Parcs Het Heijderbos. Dichtbij treft u ook het Reichswald nationaal park, gelegen tussen Kleve en Goch. Onze vaste ligplaats is nabij (ca. 500 meter) het Pieterpad en wandelaars zijn bij ons natuurlijk van harte welkom. Op nog geen 10 kilometer afstand van ons hotel treft u Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Gennep vormt de noordelijke begrenzing van het uitgestrekte Nationaal Park de Maasduinen waar ook Landgoed de Hamert deel van uitmaakt.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie, een aparte ruime badkamer en een computer met gratis Internet. Heeft u een eigen computer met mee dan kunt u gebruik maken van gratis draadloos breedband Internet (WIFI). De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken, badlakens en badjassen.

Badkamer

Bij elke kamer hoort een aparte ruime badkamer waarin u de beschikking heeft over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn en badjassen. Handdoeken, zeep en shampoo liggen dagelijks voor u klaar. Bent u toiletartikelen vergeten dan kunnen wij u daaraan helpen.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen. Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Jacuzzi

Zomer of winter, de buitenjacuzzi verkwikt de vermoeide reiziger. Een heerlijk stukje wellness voorziening. Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.