Hier staan enkele links waarvan we hopen dat ze voor u interessant zijn.
Nationaal Park de Maasduinen Gemeerd in Gennep/Heijen grenst onze accomodatie aan het Nationaal Park de Maasduinen. Aan de oostzijde van de Maas, van Gennep tot Venlo, ligt een uitgestrekte gordel van zandheuvels: de Maasduinen. Het gebied is één grote aaneenschakeling van gevarieerde heide-, stuifzand- en boslandschappen. Hier kunt u in een absolute stilte urenlang van de indrukwekkende natuur genieten.
Restaurant de Fuik Culinair genot aan de afgedamde Maas. We kunnen u hier natuurlijk ook naar toe varen, dan is naar huis rijden niet meer nodig.
Bed&Breakfast Nederland
De ideale plaats om je zoektocht naar een B&B te starten.
Pieterpad - wandelroute door Nederland Sinds de opening in 1983 liepen meer dan een miljoen mensen dit door Toos Goorhuis en Bertje Jens uitgezette pad van 490 kilometer van Pieterburen tot aan de Sint Pietersberg bij Maastricht. Nederland te voet doorkruisen is een bijzondere belevenis, zoals ook wel uit de verhalen van wandelaars op deze website blijkt. Er zijn altijd wel bijzondere ontmoetingen of bijzondere gebeurtenissen. Wij verwelkomen graag Pieterpad wandelaars.
Groene Halte-wandelroute in de Maasduinen Groene Halte-wandelroutes - wandelen van bushalte naar bushalte - waren er al op de Veluwe, maar ze worden nu ook geintroduceerd in Limburg. Stichting Het Limburgs Landschap heeft samen met het Nivon en vervoerder Hermes het Groene Halte Maasduinenpad ontwikkeld.
Landelijke Fietsroutes LF3 Maasroute De Maasroute is het zuidelijke deel van LF3. Tussen de heuvels ten zuiden van Nijmegen en het heuvelland van Limburg volgt u de bochten van de Maas. U fietst door het befaamde Maasheggenlandschap en Nationaal Park de Maasduinen. Onderweg lekker ontspannen en slapen, kunt u bij ons doen.
Fietsknooppunt U vindt onze B&B nabij een fietsknooppunt.
DBA - Dutch Barge Association De DBA ('Dutch Barge Association') is een organisatie voor liefhebbers van schepen.
Aslaug Op de Aslauch bieden Bente & Koert, net als wij, vakantiereizen door Frankrijk.
Golfbaan Landgoed Bleijenbeek Op nog geen 10 kilometer afstand van ons hotel treft u Golfbaan Landgoed Bleijenbeek. Een weekeind genieten van water, rust, dineren en golfen; informeer naar onze mogelijkheden.
Jachthaven de Paesplas Ligt u hier met een jacht en is er net te weinig ruimte om gasten uit te nodigen: wij liggen vlakbij en uw gasten worden goed verzorgd.
Varen door Frankrijk Informatie over recreatief varen door Frankrijk.
Start in Limburg Diverse activiteiten in Limburg.
Toeleverancieren De toeleverancieren van onze bouw staan hier op een lijst bijeen.