Vakantiereis

Een vakantie brengt u pas echt tot rust als alles in balans is: de omgeving, de accommodatie, de voorzieningen, de verzorging en het eten. Lutgerdina Charter heeft haar schip helemaal met uw comfort in gedachten ontworpen en gebouwd. Als u bubbelend in de jacuzzi met een glas in de hand door adembenemende landschappen wordt vervoerd, zult u dit beamen. Uw vakantie aan boord is all-inclusive. Dat wil zeggen dat verblijf, ontbijt, lunch, vier gangen diner, drank, gebruik van de auto en andere voorzieningen in de prijs is inbegrepen. Ons enige doel is u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.
Voor 2024 kunnen wij helaas geen reserveringen meer accepteren.Voor het 2025 reisschema staan we nog open voor suggesties.In 2025 gaat de reis (als de Covid-maatregelen ons toestaan om te varen) naar de Champagne U kunt via het Internet het reisschema bekijken en inschrijven.


Eerst meer zien? Kijk hier naar onze korte filmimpressie.

Lutgerdina is een luxe passagiersschip geschikt voor reizen door Nederland, België en Frankrijk. Op dit comfortabel ingerichte schip is in de exclusieve kamers ruimte voor 4 passagiers. De beide zonnedekken en de jacuzzi zijn een ideale plaats om te onspannen tijdens het varen of gemeerd in een mooie omgeving.

Reizen door Frankrijk

Over het water door Frankrijk. Wie zou niet willen wegdromen in dit prachtige landschap met z'n rustige rivieren, smalle kanalen en handbediende sluizen. Wilt u graag actief zijn en meehelpen, dan kan dat. Wilt u liever vanuit een comfortabele stoel met een drankje in de hand ontspannen, dan is dat ook prima. Alles mag, niets moet.


Culinair

Aan boord geniet u van de creaties die uit de kombuis komen. Zowel het ontbijt als de lunch en het 4-gangen dinner zijn inbegrepen. Het is onze uitdaging om u hiermee elke dag weer te verrassen en te plezieren. Ook als u een dagje buiten het schip doorbrengt blijft de verzorging niet achter. Zoek een mooi plekje om te picknicken en geniet van de lunch die we u hebben meegegeven.
Wijnkelder

Van Champagne tot Grand Cru, alles is hier te vinden. Als u ons toestaat, zullen we dagelijks in de wijnkelder duiken om een passende wijn te serveren.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.
Landvervoer

Om u te kunnen ophalen van het vliegveld of het station, hebben wij deze kleine maar stoere 4x4 auto met open dak, airconditioning en navigatie aan boord. Ook voor dagtrips is deze auto voor u beschikbaar. Voor elk wat wils, geen dag hoeft hetzelfde te zijn. Deze auto met een hoog fungehalte reist in een onderdekse garage met ons mee.