Asperge arrangement/minicruise

Wij bieden een uniek en exclusief culinair onthaastingsprogramma voor groepen tot maximaal 4 personen. Ons enige doel is u een perfecte tijd te bezorgen.

In het voorjaar toveren wij ons schip voor het seizoen om in een aspergerestaurant waar u gecombineerd met een vaartocht en een overnachting in een exclusieve omgeving comfortabel kunt genieten van deze koningin van de groenten: de echte limburgse asperge.

Het asperge arrangement kunnen wij gedurende de gehele aspergetijd (die is van 1 april 2023 tot St. Jan op 24 juni, daarna volgen de Kreeft Cruises) voor u verzorgen. We kunnen dit arrangement voor maximaal 4 personen (we hebben 2 tweepersoons kamers) verzorgen. Inmiddels is het asperge-seizoen 2023 voorbij maar in 2024 zien we u graag weer terug.

Cruise & visit

Voor dit arrangement bent u vanaf 's ochtends 11:00 uur (de nacht ervoor kunt u natuurlijk ook al komen slapen) bij ons aan boord te gast. Terwijl aan boord een lichte lunch wordt geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een mooie ligplaats in de vrije natuur en midden in het nationaal park de Maasduinen. 's Middags bezoeken wij daar vandaan met de auto het Nationaal Asperge- en Champignonmuseum waar u kennis kunt maken met alle aspecten van de teelt van deze bijzondere seizoensgroente dat in Limburg bekend staat als het witte goud.
Aspergedinner 2023

Terug aan boord serveren wij u een 4 gangen aspergediner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies.
Voor dit menu zijn wij afhankelijk van dagverse aanvoer van limburgse asperges en andere ingrediënten dus enige variatie in het seizoen is mogelijk.


Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen.Na een vorstelijk ontbijt varen we terug naar de kade, waar dit arrangement om ca. 12:00 uur eindigt. Overigens kunt u voor ½ van de standaard overnachtingsprijs nog een nachtje bijboeken. Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.


Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.

Jacuzzi

Tijdens dit arrangement mag u natuurlijk gebruik maken van de Jacuzzi. De eerste avond ter afsluiting van de dag of de volgende dag onderweg? Hoe dan ook, deze verkwikking laat u zich toch niet ontzeggen? Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.