Herfst arrangement/minicruise

Herfst betekent afscheid van de zomer maar ook een nieuw culinair seizoen. De zomer en het kreeft arrangement liggen achter ons maar ook het nieuwe seizoen heeft z'n charme. Met het herfst arrangement bieden wij u van oktober tot en met november een vaartocht met een culinaire omlijsting. Wij kunnen dit arrangement voor maximaal 4 personen (we hebben 2 tweepersoons kamers) verzorgen.
We doen kleinschalige minicruises en vol is vol. Reageer dus snel en kijk hier naar prijs en beschikbaarheid. Gun uzelf deze herfst nog een heerlijk verzorgd relaxmoment.

Cruise & visit

Voor dit arrangement bent u vanaf 's ochtends 10:00 uur (de nacht ervoor kunt u natuurlijk ook al komen slapen) bij ons aan boord te gast. Terwijl aan boord koffie met Limburgse vlaai wordt geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een mooie ligplaats in de vrije natuur. Daar gebruikt u een lichte 2 gangen lunch met een bijpassende wijn. 's Middags bezoekt u daarvandaan (zonodig met de auto ) het Nationaal Park de Maasduinen .

Herfstdiner

Terug aan boord serveren wij u een 4 gangen herfstdiner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies.
  • Amuses van het schip met per eigen
    schip geïmporteerde Franse champagne
  • Een salade met gebakken garnalen en coquilles: knipoog naar de zomer
  • Licht gebonden kreeftsoep
  • Getrancheerde tamme eendenborst met Shii-take
  • Huisgemaakte pavlova met granaatappel
  • Koffie met friandises
Voor dit menu zijn wij afhankelijk van dagverse aanvoer van de ingrediënten dus enige variatie in het seizoen is mogelijk.

Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen. Na een vorstelijk ontbijt varen we terug naar de kade, waar dit arrangement om ca. 12:00 uur eindigt. Overigens kunt u voor ½ van de standaard overnachtingsprijs nog een nachtje bijboeken.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.

Jacuzzi

Tijdens dit arrangement mag u natuurlijk gebruik maken van de Jacuzzi. De eerste avond ter afsluiting van de dag of de volgende dag onderweg? Hoe dan ook, deze verkwikkende wellness laat u zich toch niet ontzeggen?
Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op weekreizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten minicruise- en hotel-gasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen.

Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.