Exclusief Kerst arrangement/ minicruise

Is het geen geweldig idee om dit jaar - sorry, volgend jaar want voor 2011 kunt u niet meer boeken - uw kerstdiner helemaal verzorgd met maximaal 4 mensen op een uniek en exclusief 5-sterren minicruise schip in Limburg te vieren? Genieten van de sfeer op het water waar we op ons comfortabele en warme schip voor u een feestelijke kerstsfeer hebben gecreëerd. Wij verzorgen een heerlijk bourgondisch 5-gangen diner, op het voordek kunt u buiten bubbelen in het 38 graden warme water van de jacuzzi (ook fantastisch als het een witte kerst wordt) na het diner ook nog eens heerlijk slapen aan boord en de volgende morgen gewekt worden voor een heerlijk ontbijt.
Rond de kerstdagen verzorgen wij graag deze kerst minicruise op de Maas voor u. We doen kleinschalige minicruises en vol is vol. Wij kunnen dit arrangement voor maximaal 4 personen (we hebben 2 tweepersoons kamers) verzorgen dus als u met z'n vieren komt, verzorgen we dit arrangement exclusief voor u. Voor 2011 kunt u helaas niet meer boeken maar voor 2012 wel.

Kerst Mini Cruise & visit

Voor dit arrangement bent u vanaf 14:00 uur bij ons aan boord te gast. Terwijl aan boord koffie met Limburgse vlaai wordt geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een mooie ligplaats in de vrije natuur. Voor het diner maakt u een heerlijke wandeling door de natuur rond de rivier de Maas of u blijft lekker aan boord ontspannen.

Maritiem Kerstdiner

Terug aan boord serveren wij u een 5 gangen kerstdiner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies.
  • Amuses van het schip met per eigen
    schip geïmporteerde Franse champagne
  • Terinne van ree met ganzenlever daarbij een chutney van uien/sinaasappel
  • Een salade met gebakken garnalen en coquilles met een schuim van rucula
  • Venkel-saffraansoep met gerookte paling
  • Stoofschotel van hert met eekhoorntjesbrood en selderijpuree
  • Huisgemaakte pavlova met granaatappel
  • Koffie met friandises
Voor dit menu zijn wij afhankelijk van dagverse aanvoer van de ingrediënten dus enige variatie is mogelijk. Wij bespreken graag vooraf uw dieetwensen.

Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen. Na een vorstelijk ontbijt varen we terwijl aan boord koffie met Limburgse vlaai wordt geserveerd, terug naar de kade, waar dit arrangement om ca. 11:00 uur eindigt.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie, een aparte ruime badkamer en een computer met gratis Internet. Heeft u een eigen computer met mee dan kunt u gebruik maken van gratis draadloos breedband Internet (WIFI). De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken, badlakens en badjassen.

Jacuzzi

Zomer of winter, de buitenjacuzzi verkwikt de vermoeide reiziger. Een heerlijk stukje wellness voorziening. Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen. Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.