Maritiem arrangement

De zestiende aflevering van Maritiem 's-Hertogenbosch stond van vrijdag 14 september tot en met zondag 16 september 2007 op de rol. Dat is dus al geweest maar bij voldoende belangstelling gaan we dit arrangement in 2009 herhalen.
Momenteel is het programma van Maritiem 's-Hertogenbosch 2007 door de organisatie in de maak. Lutgerdina Charter organiseert dit arrangement zodat u op een onspannen manier vanaf het water kunt meegenieten van dit spectakel. We hebben maar enkele plaatsen beschikbaar, dus als u mee wilt doen, vul snel het inschrijfformulier in.

13 september: In de loop van de avond komt u bij ons aan boord. Na een oorlam gaan we onder zeil want morgen is het vroeg dag.

14 september: Terwijl aan boord het ontbijt wordt geserveerd, varen we de Maas stroomafwaarts. Onderweg valt veel te zien en de inwendige mens wordt natuurlijk niet vergeten.
In Den Bosch arriveren we voor het ontvangst schippers en genodigden in het Oliemolenpaviljoen om de officiele opening van Maritiem 's-Hertogenbosch en Mini-Maritiem mee te maken. Aansluitend schuiven we aan bij de schippersmaaltijd bij restaurant Metropole. 's-Avonds passeert ons de gondelvaart door feestelijk verlichte schepen op de Zuid-Willemsvaart.
Na een grandioos openingsconcert zijn er diverse orkesten en optredens bij de maritieme cafees in de Uilenburg.15 september 2007: U wordt gewekt door vrolijke muzikale klanken van de Stadspijpers voor een dag vol min of meer nautische activiteiten waarin we ons kunnen mengen. Mini-Maritiem op de Handelskade is een show van zeer fraaie modelboten, verzorgd door de Modelbotenclub Titanic. De gehele dag zullen door het Korps Mariniers en Genie demonstraties worden gehouden. Er is een braderie voor onder meer kunst, hobby, oude ambachten, Bosch palet schilders en watersport. Er zijn diverse muzikale optredens onder meer door shantykoren op drijvende podia op de Dommel en elders in de stad.
De lunch gebruikt u bij ons aan boord. 's Avonds sluiten we aan voor het Captainsdiner bij restaurant Metropole.


16 september 2007: Na een uitgebreide schippersbrunch bij restaurant Metropole volgt de afsluiting van 's-Hertogenbosch Maritiem met een Maritiem-Promconcert met medewerking van Koninklijke Harmonie 's-Hertogenbosch, de Heineken Fanfare en het gemengd koor 's Hertogenbosch. Na de brunch is ons programma ten einde en kunnen we u met de auto wegbrengen.Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.


Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.

Jacuzzi

Tijdens dit arrangement mag u natuurlijk gebruik maken van de Jacuzzi. De eerste avond ter afsluiting van de dag of de volgende dag onderweg? Hoe dan ook, deze verkwikking laat u zich toch niet ontzeggen? Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.