Pinkster arrangement

Pinksteren valt dit jaar op 31 mei en 1 juni. Voor ons arrangement bent u al vanaf 31 mei vanaf 16:00 uur bij ons aan boord te gast. We hebben maar enkele plaatsen beschikbaar, dus reageer snel en kijk hier naar prijs en beschikbaarheid.
Cruise & dinner

Terwijl aan boord hapjes worden geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een mooie ligplaats waar wij u aan boord het 5 gangen captainsdiner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies serveren.

Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen.Na een vorstelijk ontbijt varen we terug naar de kade, waar dit arrangement eindigt. Overigens kunt u voor ½ van de standaard overnachtingsprijs nog een nachtje bijboeken. Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.


Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie en computer met Internet. In de aparte ruime badkamer heeft u de beschikking over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn. De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken en badlakens.

Jacuzzi

Tijdens dit arrangement mag u natuurlijk gebruik maken van de Jacuzzi. De eerste avond ter afsluiting van de dag of de volgende dag onderweg? Hoe dan ook, deze verkwikking laat u zich toch niet ontzeggen? Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.