Luxe Valentijnsarrangement

Is een mooier of exclusiever valentijnsarrangement voorstelbaar? Maak de boodschap helemaal duidelijk. Verwen uw Valentijn met een super romantisch arrangement: een onvergetelijke minicruise over de Limburgse Maas met een overnachting aan boord van een luxe 5-sterren charterschip van 30 meter lang waar maximaal 4 passagiers op kunnen. Exclusiever kan het niet.
Bij dit vorstelijke arrangement zijn u en uw valentijn bij ons aan boord van een uniek en exclusief charterschip te gast. Wij organiseren deze minicruise sinds 2008. Voor 2011 bent u nu te laat maar in 2012 op 11, 12, 13 en 14 februari is er weer een kans.
Niets is ons teveel om u en uw valentijn een herinnering voor het leven te bezorgen. Voor dit arrangement wordt u ontvangen met een bijzondere champagne die we tijdens een van onze charterreizen naar Epernay bij het huis Castellane hebben geïmporteerd.

We verwachten u rond 16:00 uur 's middags. Bij aankomst in de valentijnskamer wacht, met de complimenten van het huis, een heerlijk koele fles Chardonnay, een boeket bloemen en een etagère met verse aardbeien en chocolade. Romantisch genieten met zijn tweeën.

Cruise & dinner

Terwijl aan boord hapjes worden geserveerd, varen we over de rivier de Maas naar een romantische ligplaats waar wij u aan boord het 5 gangen valentijnsdiner met bijpassend wijnarrangement en koffieservies serveren.

Overnachting

Na het diner wilt u misschien nog gebruik maken van de buitenjacuzzi en daarna blijft u op een van de luxe kamers aan boord slapen. In februari kan het koud zijn maar binnen is het behagelijk en de jacuzzi is altijd 39 graden en helemaal geweldig op een vorstige winteravond.

Na een vorstelijk ontbijt varen we terug naar de kade, waar dit arrangement rond het middaguur eindigt. Overigens kunt u als er ruimte is, voor ½ van de standaard overnachtingsprijs nog een nachtje bijboeken. Wilt u meer weten over dit arrangement, stuur ons even een bericht.

Kamers

U beschikt over een eigen luxe tweepersoons kamer met een comfortabel bed, airconditioning, minibar, TV, een audio-installatie, een aparte ruime badkamer en een computer met gratis Internet. Heeft u een eigen computer met mee dan kunt u gebruik maken van gratis draadloos breedband Internet (WIFI). De kamers zijn voorzien van beddegoed, handdoeken, badlakens en badjassen.

Badkamer

Bij elke kamer hoort een aparte ruime badkamer waarin u de beschikking heeft over een toilet, een douche, een wastafel en een föhn en badjassen. Handdoeken, zeep en shampoo liggen dagelijks voor u klaar. Bent u toiletartikelen vergeten dan kunnen wij u daaraan helpen.

Jacuzzi

Zomer of winter, de buitenjacuzzi verkwikt de vermoeide reiziger. Een heerlijk stukje wellness voorziening. Het gebruik van de jacuzzi is vrij en roomservice kan worden uitgebreid tot aan de badrand. Naast de jacuzzi kunnen wij voor u een hangmat ophangen en als de buitenwater temperatuur dat toelaat, bieden we ook een zwemtrap. Op uw kamer vindt u badjassen en handdoeken.

Minibar

Uw kamer is voorzien van een minibar. Op vakantiereizen is gebruik daarvan inbegrepen. Helaas moeten hotelgasten voor het gebruikte wel iets afrekenen maar toch lekker om op je kamer nog iets te kunnen drinken, snoepen of knabbelen. Heeft u aanvullende wensen, dan kunt u tegen een bescheiden meerprijs uw bestelling aan de bediening doorgeven.

Vorstelijk ontbijt

Uw verblijf is inclusief ontbijt. U kunt voor het ontbijt een selectie maken uit het aanbod van muesli, cornflakes, pannekoeken, vers brood, warme broodjes, ontbijtkoek, beschuit, vlees-, kaas- en zoet beleg, gekookte of gebakken eieren, vers geperste jus d'orange, koude melk, verse koffie/thee en vers fruit.