Reserverings en informatieformulier

Kies een traject/begindatum
Number of guests reserveer nog niet maar informeer mij over de beschikbaarheid
1 kamer / 2 personen EUR 3.200,-- per persoon (reserveringen tot 1 april 2025, minus 10%)
2 kamers / 4 personen EUR 2.880,-- per persoon
Gegevens van de gast Dhr. Mevr. Mevr./Dhr. Mevr./Mevr. Dhr./Dhr.
Adres
Land
Telefoon
E-mail
Vragen of opmerkingen
Bedankt dat u Lutgerdina Charter overweegt voor voor Barge and Breakfast of een Arrangement of uw vakantiereis naar Frankrijk.
 • Als u hebt besloten wanneer u wilt reizen, volg dan onderstaande stappen:

  1. Vul bovenstaande formulier in en vermeldt daarin de datum waarop u zou willen reizen. Indien deze periode nog beschikbaar is, reserveren wij die 14 dagen voor u zodat u in de gelegenheid bent om de reisplannen te completeren en de aanbetaling te verrichten. Gedurende deze tijd zijn er geen verplichtingen aangegaan en kunnen data nog worden aangepast.

  2. U bent een aanbetaling van 20% verschuldigd. Aanwijzingen voor het betalen ontvangt u per e-mail.

  3. De volledige betaling dient 90 dagen voor de aanvang van uw cruise te worden voldaan. Met het maken van een reservering bevestigt u dat u de voorwaarden hebt gelezen en dat u met onze algemene voorwaarden instemt.

  N.B: Indien u een reservering maakt voor een periode die binnen 90 dagen aanvangt, bent u de volledige reissom verschuldigd. Terugbetaling bij annulering is alleen mogelijk indien de betreffende periode nog opnieuw kan worden verkocht.

 • Op al onze activiteiten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.
 • Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang dat u zich realiseert dat uw reservering pas definitief is nadat u bevestiging van beschikbaarheid hebt ontvangen en uw aanbetaling verwerkt is.